*Από το τέλος Μαϊου έως τέλος Οκτωβρίου (πλην έκτακτης ματαίωσης λόγω κάποιου γεγονότος), τελείται στην Ιερά μονή Όρθρος και Θεία Λειτουργία, κάθε Σάββατο πρωί στις 07:30 π.μ.. Δείτε αναλυτίκα το πρόγραμμα εδώ..

Επίσκεψη Προσκυνητών από την πόλη της Βέροιας και τα χωριά στην Ιερά Μονή Βαζελώνος Αγίου Δημητρίου στον Ελλήσποντο Κοζάνης

 Την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Βαζελώνος στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης επισκέφτηκαν προσκυνητές από την πόλη της Βέροιας και τα χωριά της περιοχής, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στις 12:30 το μεσημέρι.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Αγίου Ιωάννου Βαζελώνος, ξεναγώντας τους στον χώρο και ενημερώνοντας τους για το Ιστορικό της Μονής στον Πόντο και στην συνέχεια στην σημερινή του τοποθεσία και αφού τους προσφέρθηκε ένα μικρό κέρασμα, αναχώρησαν για να συνεχίσουν το πρόγραμμα της προσκυνηματικής εκδρομής τους και της επιστροφής τους.
 Οι προσκυνητές έφτασαν στο Μοναστήρι έπειτα από την επίσκεψη τους στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και της Αναλήψεως στο διπλανό χωριό της Ακρινής, όπου πήγαν για να προσκυνήσουν ανήμερα της Εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: