*Από το τέλος Μαϊου έως τέλος Οκτωβρίου (πλην έκτακτης ματαίωσης λόγω κάποιου γεγονότος), τελείται στην Ιερά μονή Όρθρος και Θεία Λειτουργία, κάθε Σάββατο πρωί στις 07:30 π.μ.. Δείτε αναλυτίκα το πρόγραμμα εδώ..

Το Σωματείο μας στηρίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και τρέχει για τη μνήμη, τρέχει για τη ζωή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Εικόνα 351979Με σύνθημα «τρέχω για τη μνήμη, τρέχω για τη ζωή», η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) δίνει βροντερό «παρών» στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την κορύφωση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η ΠΟΕ δημιουργεί την «100 Running Team» και συμμετέχει με αυτήν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, την Κυριακή 14 Απριλίου.
Στόχος της συμμετοχής είναι η ανάδειξη του αγώνα για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και η αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στο μέλλον, στέλνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μήνυμα ειρήνης και φιλίας μεταξύ των λαών. Μάλιστα, φιλοδοξία της Ομοσπονδίας είναι η «100 Running Team» να αποτελέσει την πολυπληθέστερη ομάδα στη φετινή διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: